Școala de vară Assamblage 2022 dedicată bijuteriei contemporane și liceenilor.

Școala de vară Assamblage 2022 dedicată bijuteriei contemporane și liceenilor.

Primul proiect de tipul „Școala de vară” dedicat bijuteriei își propune să ofere adolescenților curioși și entuziaști un timp și un spațiu de creație în care să descopere procesul și tehnicile de manufacturare a bijuteriei contemporane. Timp de 5 zile, cei 10 adolescenți selectați vor lucra alături de profesorii și designerii de bijuterie contemporană David Sandu și Andreia Gabriela Popescu la proiectul bijuteriei lor. 


De ce o Școală de vară dedicată bijuteriei?

Când anul școlar se încheie, vara rămâne liberă descoperirii pasiunilor, hobby-urilor și a tuturor activităților care ne fac fericiți, nu? Școala de vară pe care Assamblage o propune vine în ajutorul acestor căutări și propune dezvoltarea unui nou skill, unui nou hobby ce poate deveni și carieră: bijuteria. 

De ce să te înscrii?

Știm că vorbim acum cu liceeni, așa că, haideți să vă facem un super pitch! 


Cum ar fi să poți, în sfârșit, să porți acel inel pe care îl tot căutai, acel inel care să te reprezinte, acel inel care este sinteza personalității tale? La Assamblage, între 18 și 22 iulie 2022 îl vei putea face de la zero învățând de la doi dintre cei mai apreciați designeri de bijuterie contemporană din România. 


Ce îți propunem noi este o super provocare pe care dacă o accepți vei descoperi o nouă lume a manufacturii. La finalul Școlii vei rămâne nu doar cu informațiile tehnice și teoretice despre lucrul cu argintul sau montarea de pietre semipretioase, ci și cu experiența inelului făcut de tine pas cu pas.


Ți-am pregătit o prezentare mai detaliată a Școlii de vară #Assamblage pe care o poți găsi aici, iar dacă vrei să afli mai multe despre Institutul de Artă și Design Assamblage, ne găsești pe social media sau la www.assamblage.ro.

Înapoi la blog