top of page

Gold 3 - Curs de aur nivel 3

Pret

545 € +TVA

Durata curs

5 zile

Despre curs

Cursul de initiere in bijuterie Gold 3 este  destinat celor care doresc sa continue pregatirea tehnica si conceptuala in domeniul bijuteriei cu lucrul in aur. Cei care se pot inscrie la curs sunt atat absolventii Gold 2,  cat si cei care au deja o experienta individuala si un anumit volum de lucru anterior in arta manipularii aurului si pietrelor pretioase.


Cel de al treilea modul al cursului dedicat tehnicilor specifice pentru aurul alb, Gold 3, pune accent pe mai multe tipuri de monturi cu grad mai ridicat de dificultate fata de proiectele precedente. Cu acest curs se completează tematica construirii corecte o unor bijuterii pereche (butoni de manșeta sau cercei) cât si tehnica construirii pandantivelor cu piatra. In cele cinci zile de curs vor fi abordate doua proiecte diferite, iar materialul folosit la acest modul este aurul alb de 14K in asociere cu pietrele semipretioase naturale sau cubic zirconia. Provocarea va consta atat in construirea monturilor pentru pietre fatetate cu forme care constituie o provocare,cat si in montarea propriu zisa a acestora in aurul alb de 14k.


Pe durata cursului se vor finaliza doua  proiecte de lucru.


Pretul include accesul la toate instrumentele de lucru necesare. Fiecare cursant va lucra cu materialul propriu (10 g aur alb 14K).

Tehnici de lucru abordate

Laminare

Indoire

Sudura

Calibrarea pieselor

Finisare

Pret

545 € +TVA

Durata curs

5 zile

Ore curs

10:00-17:00

Profesori

Andreia Gabriela Popescu

bottom of page