top of page

FABRICA - Curs tehnic creativ si antreprenorial 1

Pret

450 € +TVA

Durata curs

5 zile

Despre curs

Un curs cu finalitate antreprenorială din perspectiva creatorului de bijuterie contemporană.

Formatul cursului va fi unul deopotrivp creativ și ludic, dar și orientat spre comunicarea cu piața și clientul de bijuterie contemporană.

Din punct de vedere creativ, cursul urmărește identificarea rapidă a unei idei cu potențial, care să poată fi derivată în mai multe variante compoziționale, iar rezultatul să se constituie într-o colecție.

Din punct de vedere tehnic, va fi importantă elaborarea unui proiect de execuție, stabilirea responsabilităților din punctul de vedere al lucrului în echipă și aplicarea unor metode de finisaj diverse, care să aducă un plus de diversitate colecțiilor.

Din punct de vedere antreprenorial,etapa finală a cursului va fi dedicată calculării costului de producție, ținând cont de toate aspectele financiare. Deasemenea stabilirea prețului de vânzare și definirea unei strategii de vânzări realiste, vor fi parte din încheierea cursului.

Formatul cursului mizează pe punerea în convergență a soluțiilor creative și tehnice, având în vedere un rezultat depotrivă creativ și antreprenorial.

 

Pe durata 4 zile și jumătate, cursul va sintetiza noțiuni de mind-mapping, prototipare/machetare, proiectare, manufactură, calcule prețuri de producție și propuneri de prețuri de vânzare.

 

Rezultatul cursului va fi o concretizare și o sinteză a informațiilor acumulate pana acum de către cursanți și o ocazie de punere într-o perspectivă realistă a potențialului creativ.

Tehnici de lucru abordate

Identificarea rapidă a unei idei cu potențial de dezvoltare a unei colecții.

Elaborarea unui proiect de execuție

Stabilirea responsabilităților din punctul de vedere al lucrului în echipă.

Aplicarea unor metode de finisaj diverse, care să aducă un plus de diversitate colecțiilor.

Pret

450 € +TVA

Durata curs

5 zile

Ore curs

10:00-17:00

Profesori

David Sandu

Andreia Gabriela Popescu

bottom of page