top of page

Profesori

David Sandu

David Sandu

A infiintat Assamblage Școala de Bijuterie Contemporana in anul 2010.

El insusi a inceput sa lucreze de la 13 ani si a avut parte de profesori generosi, care nu au avut secrete fata de el. In acelasi registru, Assamblage vine ca un moment firesc in parcursul profesional si personal.

Ariel Lavian

Ariel Lavian

Este absolvent al Academiei de Arte și Design Bezalel (Departamentul de Fashion and Jewelry) cu un master în design conceptual în cadrul aceleiași academii unde, din 2017, este și lector.

Valentina Caprini

Valentina Caprini

Valentina Caprini a absolvit in 2012 Scoala de Bijuterie Contemporana Alchimia din Florenta si in 013 The Estonian Academy of Arts of Tallin – Jewelry and Blacksmithing Department. Astazi, Valentina lucreaza ca designer independent in cadrul Officine Nora in Florenta si preda cursuri de specializare in tehnica filigranului.

Andreia Gabriela Popescu

Andreia Gabriela Popescu

A terminat Academia de Studii Economice, insa pasiunea pentru domeniul creativ a indemnat-o sa renunte la domeniul de specialitate, astfel ca in anul 1999 isi infiinteaza propria firma de design si productie de articole vestimentare.

Lector in cadrul Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporana din anul 2010.

Fabrizio Acquafresca

Fabrizio Acquafresca

Fabrizio Acquafresca sau “Il Maestro”, asa cum este numit in comunitatea de bijuterie, este expert in tehnicile “Chasing” si “Repousse”, doua tehnici traditionale de lucru in metal pastrate in traditia artistica a familiei Acquafresca inca din peroada Renasterii Florentine.

Vadym Logvynenko

Vadym Logvynenko

Designer de bijuterie contemporana din Ucraina nascut in anul 1982. Acum câtiva ani a renuntat la job-ul de birou, a inceput sa calatoreasca prin India si momentul lui de voilà a venit odata cu descoperirea bijuteriei.

Jennifer Wells

Jennifer Wells

Jennifer Wells a absolvit in 2010 programul de master Metal Design la East Carolina University si preda in prezent in numeroase in prezent cursuri de bijuterie si tehnica emailului in numeroase scoli si universitati din SUA, Italia si Romania.

bottom of page