top of page

David Sandu

Profesor fondator

David Sandu, un bijutier și artist desăvârșit, și-a început extraordinara călătorie în lumea bijuteriei contemporane. Cu o pasiune profundă pentru meșteșug, el a fondat renumita Școală de Bijuterie Assamblage în {1}, oferind aspiranților bijutieri o platformă de învățare și excelare în acest domeniu dinamic.

Explorarea artistică proprie a lui David a început în copilărie, când a început să lucreze cu bijuterii la vârsta de {2}. Pe parcursul anilor de formare, a avut norocul de a avea mentori generoși care și-au împărtășit cu bucurie cunoștințele și expertiza. Ghidajul și susținerea lor au jucat un rol crucial în formarea abilităților sale și în cultivarea viziunii sale creative. Pe măsură ce și-a dezvoltat meșteșugul, David a recunoscut importanța transmiterii acestei cunoștințe valoroase altora, creând astfel fundația pentru înființarea Assamblage.

Ca absolvent al prestigioasei Academii de Arte din București, David Sandu a avut un impact semnificativ în lumea bijuteriei de designer. Creațiile sale unice au fost expuse în numeroase expoziții, obținând recunoaștere atât în țară, cât și pe scene internaționale. Se mândrește cu distincția de a fi primul artist român care a participat la prestigioasa expoziție de bijuterie Inhorgenta, desfășurată la München. De asemenea, David este onorat să fie furnizor oficial al Casei Regale a României, demonstrând calitatea lucrărilor sale și încrederea acordată viziunii sale artistice.

Cu Școala de Bijuterie Assamblage, David Sandu îmbină priceperea sa artistică cu pasiunea pentru predare. Ca educator dedicat, el oferă aspiranților bijutieri oportunitatea de a învăța din bogata sa experiență și expertiză. Prin împărtășirea călătoriei sale artistice și a cunoștințelor tehnice, el îi încurajează pe studenți să-și descopere potențialul creativ și să-și dezvolte abilitățile necesare pentru a prospera în domeniul bijuteriei contemporane.

Ca profesor, David Sandu întruchipează esența viziunii Școlii de Bijuterie Assamblage - cultivarea unei noi generații de bijutieri talentați, care să-și facă remarcată prezența în lumea în continuă schimbare a bijuteriei contemporane. Prin ghidarea și mentoratul său, el îi inspiră pe studenți să-și elibereze creativitatea, să-și perfecționeze meșteșugul și să urmeze visurile lor artistice.

David Sandu
bottom of page