top of page

Workshop finisaje si texturi & Keumboo

Pret

390 € + TVA

Durata curs

4 zile

Despre curs

Workshop-ul de finisaje si texturi urmareste simultan cel putin doua scopuri: imbogatirea modului de exprimare din punct de vedere tehnic si stilistic si accesul la o forma de productie in serie limitata care sa pastreze caracterul de unicitate al obiectelor. Workshopul propune o iesire din standardizare si o potentiala regasire personala in tehnici cu finalitate reprezentativa pentru sine. 


Structura workshopului:

Primele doua zile vor fi dedicate experimentarii a cel putin 5 tehnici de texturare. Toate tehnicile pot fi folosite in general, atât separat, cât si combinându-le cu alte tehnici, totul ducând la acea imbogatire a vocabularului estetic pe care o urmarim. Printre tehnicile propuse, noutatea va fi tehnica denumita reticulation.


Ultimele doua zile sunt rezervate unor tehnici consacrate coreene, denumite Keumboo, care vor fi predate de catre Vadim Lohvinenko, artist ucrainean aflat in rezidenta la Assamblage.  Predarea acestei parti de curs va fi exclusiv in engleza. Keumboo reprezinta oportunitatea de a acoperi/ orna in mod selectiv anumite suprafete plane sau denivelate cu foite de aur pur. 


Workshopul va avea ca finalitate o serie vasta de esantioane de alama, cupru si argint (argintul se achizitioneaza, separat si contra cost la cerere) si un obiect final la alegere (inel, brosa, pandantiv).


Acesta este un workshop dedicat celor care au experienta prealabila in tehnicile clasice ale bijuteriei (sudura, montare de pietre, finisare clasica).

Tehnici de lucru abordate

Pret

390 € + TVA

Durata curs

4 zile

Ore curs

10:00-17:00

Profesori

David Sandu

Vadim Lohvinenko

bottom of page